+31 (0) 6 1276 4382

Recepten

Binnenkort worden er op de site recepten geplaatst die u kunt gebruiken voor een gevarieerde maaltijd. Dit ga ik doen in samenwerking met flowgroepstraining

Flow is gespecialiseerd in beweging en een juiste voeding. Op deze manier kan ik u lekkere recepten aanbieden, waarbij u weet wat u binnenkrijgt, wat het met uw lichaam doet en hoe en waar het geproduceerd wordt.

Zelf Inzenden?

Zelf een recept inzenden? Dat kan via hier.

 

Het Boerdereitje

Gebakken, gekookt of gepocheerd: een eitje kan zo lekker zijn! Maar hoe gezond zijn eieren eigenlijk?

Eieren zijn heel gezond en zijn rijk aan alle essentiële aminozuren. Daarnaast zijn ze een bron van biologische, hoogwaardige eiwitten en bevatten ze nuttige stoffen als ijzer, choline, foliumzuur en de vitamines B2, B12, E en D. Een ei van 60 gram bevat +/- 83 Kcal.

Vers

Eén van de krachten van Het Boerdereitje is dat het ei dagvers gesorteerd en geleverd wordt. Hierdoor is het ei nog een lange tijd te bewaren en hoeft u niet bang te zijn dat de eieren bederven. Een ei is vanaf de legdatum 28 dagen houdbaar. U kunt dus aan de THT datum op de verpakking uitrekenen, wanneer het ei gelegd is.

Gaat u een ei koken en pellen, dan is ook goed te zien of een ei vers is. De eerst vijf dagen is het moeilijker om een ei te pellen. Naar mate het ei wat ouder wordt komt er wat lucht tussen het vliesje en de schaal en gaat het pellen gemakkelijker.

Logo Boerdereitje